11.9.11

11.09.2011



Tallinn Fashion Week is so close! This year it's going to be from 14.09-19.09 and I'm thinking about attending some shows, but I'm not sure yet. Today I went to this running marathon here in Tallinn and run 10 km and now I got this trip voucher, which allows me to go to Helsinki or Stockholm for almost free of charge! I'm excited!
The weather is getting more and more colder every day. This outfit was actually taken about a week ago... Now it's freezing here!
I'm wearing Rolling Stones t-shirt and necklace from flea market, shorts from Kaubamaja, fake Dr.Martens from H&M, sunglasses from Seppälä.

Tallinna MoeNädal on nii lähedal! See aasta toimub see 14.09 kuni 19.09. ning mõtlen kas minna või mitte.. Käisin täna ka SEB Sügisjooksul ning jooksin 10 km. (Ma loodan, et võin öelda jooksin, kuna üle poole tee ma kõndisin, kuna mu jalanõud tegid mulle väga palju haiget). Igatahes sain oma Tallinki kinkekaardi kätte ja olen nüüd õnnelik.
Ilmad lähevad järjest külmemaks ja külmemaks. See nädal iga päev peale pühapäeva sadas vihma, väga vedas, et täna ei sadanud=)
Mu Pluus ja kaelakee on kirbuturult, lühikesed püksid Kaubamaja Noortemaailmast, saapad H&M-ist ja päikeseprillid Seppäläst.

1 comment:

  1. Anonymous11/9/11 22:18

    räigelt meeldib kuidas need pildid tulid )) üliilus oled :D

    ReplyDelete